Tecnologia

Tecnologia per al millor acabat

És compatible treballar com una impremta d’ofici, de filosofia gairebé artesanal, amb un equipament tècnic i tecnològic d’avantguarda? Sí, nosaltres ho fem. A Galileo sabem combinar i equilibrar aquests dos factors. I fem d’això un valuós element diferenciador en benefici dels nostres clients i de l’acabat final de les seves impressions.

Disposem de la més avançada maquinària d’impressió del mercat, sempre en constant evolució, per tal de garantir un resultat òptim segons les necessitats dels qui confien en nosaltres. Les nostres màquines funcionen les 24 hores del dia, set dies a la setmana, amb dos objectius clars: màxima qualitat i eficiència.

Els nostres tècnics controlen i recalibren la maquinària constantment per tal de corregir qualsevol possible variació o desgast i vetllar per obtenir d’ella el millor rendiment i productivitat.

I, per suposat, portem a la pràctica amb el més gran rigor el procés de preimpressió des del CTP (Computer to Plate), la qual cosa afavoreix la reducció dels temps, la perfecció dels registres cromàtics i l’obtenció de la millor qualitat d’impressió.

 

També treballem amb:

– 1 Heildelberg speedmaster 5 colors. Format 72 x 102

– 1 Heildelberg speedmaster 4 colors. Format 72 x 102

– 1 CTP Creo lotem II Quantum

 

© Gráficas Galileo