Qui som

Un gran equip

Som una impremta familiar que s’enorgulleix de ser-ho després de tants anys. I és que ens uneix un esperit i una manera de fer que valoren els nostres clients, i aquells que per primera vegada treballen amb nosaltres igualment ho reconeixen.

En l’actualitat formem un gran equip humà, no tant en número com en esforç, responsabilitat i capacitat de treballar en equip. Tots som professionals molt qualificats, eficients i amb molta experiència en el sector de les arts gràfiques.

I a tots nosaltres ens mou la satisfacció de la feina ben feta, per aquest motiu ens adaptem sempre a les necessitats dels nostres clients per tal de respondre amb la major qualitat, a un cost raonable, i, sobretot, respectant els terminis de lliurament, condició indispensable en tots els projectes d’impressió que assumim.

La nostra identitat

Gráficas Galileo seguim essent fidels al motiu que va donar origen a la nostra impremta el 1981: la vocació com a impressors i el fer d’aquest gran ofici un art. Un compromís i una actitud que apliquem en el nostre dia a dia des de sempre per tal d’oferir als nostres clients el resultat perfecte en cadascun dels treballs que ens encarreguen.

Els socis fundadors de la nostra empresa, ara ja els de la segona generació, havien recorregut un llarg camí en diferents àmbits del sector de les arts gràfiques i van unir-se en aquest projecte comú amb l’objectiu i el desafiament de mantenir l’equilibri entre qualitat, cost i prestigi.

L’excel·lència en la qualitat d’impressió ha estat i segueix essent el nostre estendard. I no pot ser d’altra manera en un ofici que estimem i amb el qual ens identifiquem plenament. Aquest és el nostre gran objectiu dins l’ampli ventall d’impressions que hem realitzat per a les editorials, agències de publicitat, laboratoris farmacèutics, galeries d’art, dissenyadors gràfics i tots aquells que pensen en Galileo com a baula final del procés de creació, tota una responsabilitat per a nosaltres.

tornar

© Gráficas Galileo